Search This Blog

Loading...

PLEASE ACCESS TO THIS SHORTCUT 1ST!!

Thursday, January 14, 2010

Proton Saga BLM























FRONT SKIRT SECTION









REAR SKIRT SECTION






SIDE SKIRT SECTION









FULLSET BODYKIT



Type 1:
Skirting - rm1,100
spoiler - rm250




Type 2:
Skirting - rm700
spoiler - rm250




Type 3:
Skirting - rm750
spoiler - rm220




Type 4:
Skirting - rm750
spoiler - rm250




Type 5:
Skirting - rm750 fibre
spoiler - rm250





Type 6:

Skirting - rm650
spoiler - rm200




Type 7:
Skirting+frt bumper - rm700
spoiler - rm200




Type 8:
Skirting - rm750
spoiler - rm200






Type 9:
Skirting - rm880 PU





Type 10:
Skirting - rm700



Type 11:
Skirting - rm900 PU
spoiler - rm250



Type 12:
Skirting - rm800 PU
spoiler - rm250



Type 13:
Skirting - rm700
spoiler - rm220




Type 14:
Rear Skirting+reflector - rm280
spoiler - rm250


Type 15:


Type 16:
Skirting - rm800 pu+fibre





Type 17:
Skirting - rm1,000.00
spoiler - rm150




Type 18:

Skirting - rm1,350.00
spoiler - rm150



Type 19:
Skirting - rm750.00
spoiler - rm250



Type 20:
Skirting - rm750.00




Type 21:
Skirting - rm750.00
spoiler - rm250



Type 22:
Skirting - rm650.00
spoiler - rm150



Type 23:
Skirting - rm700.00
spoiler - rm250





FRONT BUMPER








SPOILER SECTION



















LIP DIFFUSER/ SPLITTER



































18 comments:

  1. bgus..ringkas..mudah....bg owner2 keta nk make-up keta saga....pilih type ap...kaw-tim harga...customer puas....:-)

    ReplyDelete
  2. aku berminat nak pasang bodykit saga blm aku,setelah aku review semua type bodykit yg ko offer. aku bercadang nak order bodykit:
    1) front skirt: RAV4
    2) side+rear: type2
    Boleh bagi harga siap pasang tanpa cat?

    ReplyDelete
  3. Spoiler saga blm special edition ada jual tak..kalo ada berapa harganya..

    ReplyDelete
  4. Aku nak yang nie......
    1.Front Bumper = V-Design V2
    2.Rear Skirt = Voltex
    3.Rear Skirt = Airmaster Type17 (2 Pipe)
    4.Spoiler = Mugen yrs 06
    Agak2 berapa kerugian aku???

    ReplyDelete
  5. barang ade ker takde??
    ni da berkenan nie....
    kalu ok saya nak order..

    ReplyDelete
  6. SALAM..

    KITA START AMIK ORDER 23/2/2010 DUE TO CNY
    KILANG TTP DA..

    BARANG MMG ADA...CUMA PERLUKAN CONFIRMATION DARI KORANG JE..

    AKU MUNGKIN TAK LEH REPLY KORANG CEPAT..HARAP KORANG LEH SMS AKU..

    *DEPOSIT DIPERLUKAN BG MENGELAKKAN PEMBATALAN ORDER/ BUYER GHAIB DISAAT AKHIR.

    HARAP MAKLUM

    ReplyDelete
  7. boleh kasi saya tau harga type 17 airmaster bodykit paling rendah bagi saya ?
    include painting and installation right?
    where ur shop locator??

    ReplyDelete
  8. semua harge kat atas ni harge all-in cost ke?

    ReplyDelete
  9. bagi no hp nak buat order htr ke email saya corner312004@yahoo.com atau sms 0127665372

    ReplyDelete
  10. camane nk order....email saya hanes_style@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. mr bob,
    harga ada yg siap pasang...ada yg raw part je..
    kalau yg murah sgt, kemungkinan besar, raw part price jek..

    apa2 pun, let me noe 1st k...tq

    Hp no: 017-240 6248

    ReplyDelete
  12. cara nak order? click link bawah ni...refer Q4

    http://bodykit-kereta.blogspot.com/search/label/F.A.Q

    ReplyDelete
  13. nak tny kan,harga front skirt (modulo)-fs040 2 siap painting skali ke??

    ReplyDelete
  14. aku nak tutup no plate blakang. nak wat no plate kat bumper bawah ( part belakang ) ada tak? kalo ade, kasik roger.

    ReplyDelete
  15. Salam.. tuan umah. byk btul pilihan..puas hati dgn rekaan2nye. saya bli kete saga tp SE (Brilliant RED). klu sy "trade in" all bodykit kete SE dengan pilihan saya tu, agak2 brapa eh? ..
    Front Bumper = EVO C-WEST
    Spoiler = R3
    Side Skirt = Voltex
    Rear Skirt = Modulo


    daripada "ingin memiliki"
    email easyman07@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. salam tu all,

    sejak aku bertukau keje, aku agak ke BZ an utk reply soalan2 korang... jgn marah yer..

    para tetamu sekalian di galakkan utk sms aku 017-2406248. insyaallah aku cuba akan balas secepat mgkn.

    harap maklu...trimas

    ReplyDelete
  17. Mic here .....i wan to ask type num 4 .. install and buy how much the total..? and need how long to done the install about that..? thanks and reply me soon...

    ReplyDelete
  18. salam tuan blog ni...

    nak tanya kedai kete u kt mna?
    n then harga type 17 & type 18 tu harga siap pasang dan cat or parts saje??

    ReplyDelete

da Greatest ALBUM

Followers